zondag 30 juni 2013

Weer thuis

Veel vroeger dan we hadden gepland zijn we inmiddels weer thuis. We vertrokken gisteren een uur te laat uit Orlando vanwege weersproblemen die het Delta vliegtuig onderweg tegenkwam. Wij hadden een goede vlucht. Eerst naar Boston, daarna van daaruit naar Amsterdam. Het was een relatief korte vlucht van net iets meer dan zes uur en we waren om tien voor half zes op Schiphol. Daar stond Femke ons op te wachten. Die was dus heel vroeg opgestaan om ons op te halen. Ze wilde niet dat wij tot kwart over zeven op de eerste trein  moesten wachten. Heel erg lief van haar.

Voordat het allemaal zover was hebben Tineke en ik op vrijdagavond nog allerlei zaken ingeslagen voor iedereen. Dat ging echter niet eerder dan dat Tineke Suus, Daan en Roos naar Stanford vliegveld had gebracht. Vlak na het vertrek bij ons huis kwam Tineke met de kinderen in een enorme regenbui én een enorme file terecht. Daardoor was ze laat thuis en konden we pas laat shoppen. Na thuiskomst de koffers herschikt en nagewogen om tot de ontdekking te komen dat die te zwaar waren! Bij Delta mag je niet meer dan 23 kilo meenemen. We hebben dus allebei keuzes moeten maken en kleding achtergelaten in Amerika. Dat gaat gelukkig naar het goede doel. Verder hadden we nog een extra handbagage koffertje gekocht. Dat is een goede zet geweest. Op het vliegveld bleek echter dat we dat toch nog niet helemaal goed hadden gedaan want de koffer van Tineke was iets te zwaar. Gelukkig had ik nog wat gewicht over en zo lukte het net om alles binnen de perken te houden, en hoefden we niet te betalen voor overgewicht. Doordat we later uit Orlando vetrokken hoefden we in Boston minder lang te wachten op onze overstap en zo heeft ieder nadeel zijn voordeel.

De begroeting met Femke was emotioneel. Natuurlijk. Ook voor haar en Yvo was het een enorme domper dat ze niet naar Orlando konden vanwege de problemen van Yvo. Die gaat morgen weer naar het UMC Erasmus in Rotterdam voor verder onderzoek. Femke moet morgen en dinsdag werken en daarom logeren Tijn en Puck bij ons tot en met dinsdag. Toen we vanochtend thuis kwamen rende Tijn naar buiten, vloog op me af en vroeg ik morgen met hem naar de film wilde gaan. Uiteraard wil ik dat, maar dat is morgen. Nadat we de koffers hadden uitgeladen werden alle cadeaus uitgepakt. Voor Tijn veel Skylander spulletjes, de allernieuwste Cars dingen en voor Puck de meidendingen die we hadden ingekocht zoals een mooie prinsessenjurk, een prinsessenbadpak, Disneystuff  enzovoorts.

Ik ben daarna even naar bed gegaan want ik kan niet slapen in een vliegtuig. Tineke wel, die had een beetje slaaphulp uit een doosje en sliep totdat we geland waren. Om twaalf uur was ik weer fris genoeg en zijn we er nog even tussenuit gegaan met de hele bups. Nu de laatste loodjes aan het laatste blog Florida 2013. We hebben inmiddels met zijn allen afgesproken dat we flink gaan sparen voor Florida 2014. Alleen zal dat wat later in het seizoen worden. Het weer is dan beter en de drukte minder. Tot dan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten