donderdag 20 juni 2013

Life goes on

Na het slechte nieuws uit Middelburg moesten we hier in Clermont allemaal even bijkomen. Is natuurlijk ook een geweldige domper, maar Femke heeft ons gevraagd om toch vooral ook fun te hebben en voor Tijn en Puck te shoppen. Dat eerste gaan we echt proberen en dat laatste zullen we zeker doen. We hebben gisteren in ieder geval onze auto omgeruild. Het witte monster reed, zoals al eerder gemeld niet echt lekker. We hebben, om niet helemaal terug naar het vliegveld te moeten, een Dollar locatie dichter bij huis gezocht en eindigden in een Wyndham hotel. Daar hadden ze echter bijna niets op stal staan en aldus eindigden we bij een andere vestiging waar we met een upgrade coupon een MPV op de kop konden tikken. We rijden nu rond in een Dodge Caravan met zeven zitplaatsen, een heerlijk ruime bak die ook nog eens lekker rijdt. Wij rijden nu weer rond als een koninklijk paar.:-)

Naast de Dollar vestiging in het hotel zat een time share organisatie. Daar kon je twee Disney tickets voor $100,- op de kop tikken. Het enige dat je daarvoor moet doen is deelnemen aan een time share tour van anderhalf uur en uiteindelijk nee zeggen op alles wat daarmee te maken heeft. Dat hebben Tineke en ik er wel voor over, immers 50% korting scheelt gewoon veel geld. Daniël en Suzanne twijfelen nog een beetje omdat ze Roos bij zich hebben. Wij willen er in ieder geval voor gaan.
Verder zijn we naar de Premium Outlet Mall geweest. Roos was daarbij , maar dat was niet zo'n heel goed idee. Het was erg warm, Suus en Daan vinden het leuk om de vele shops binnen te stappen en daar heeft Roos niet echt zin in. Dát laat ze ook merken, dus we zijn maar naar huis gegaan, hebben een duikje onze pool genomen en zijn daarna bij Applebees gaan eten, waarna Suus en Daan weer zouden aan shoppen en wij babysitten. Aldus geschiedde maar Roos die toch  behoorlijk moe was ging pas bij de derde poging slapen.

Bij Applebees hebben we trouwens lekker gegeten. Roos een mac and cheese, Tineke een shrimp platter, Daan een sirloin steak, Suzanne een super dooper burger met alles erop en eraan but the mushrooms skipped en ik een quesidillaburger. We kennen Applebees nog uit de tijd dat er in Nijmegen ook een vestiging was, maar hier is het toch een tikkie anders.

Wat Roos ook leuk vindt zijn de vele vlinders die je hier ziet. Ze zijn er in alle kleuren en ze zijn vooral groot. Ze fladderen om het poolhekwerk en worden daarbij door Roos nagewezen. Ook zie je regelmatig hele kleine hagedisjes tegen het hekwerk opklimmen en vliegen de gieren nog steeds hoog in de lucht. Kortom veel te zien voor ons allemaal.

Morgen komen Reed en zijn zoon Jacob voor een gezellig weekend. Reed is een Amerikaanse vriend van Suzanne uit Arkansas. Hij komt niet met de auto want dan moet ie vijftien uur rijden en da´s een beetje te veel van het goede. Morgenavond om ongeveer half zeven zal hij aankomen op Orlando International. Het zal leuk zijn om hem weer eens te zien. We hebben elkaar al vaker ontmoet.

Vandaag doen we rustig aan, als het goed is tenminste. Er staat een Walmart (zó schrijf je dat, heb ik dus al die tijd verkeerd gedaan) bezoek op het programma, er zal ongetwijfeld gepoedeld worden in de pool, er zullen dutjes worden gedaan en meer van dat soort dagelijkse dingetjes. Verder hebben we net nog geskyped met Femke, Yvo en Puck. (Tijn was op school) Zij komen definitief niet naar Florida, ook Femke en de kinderen niet. Heel begrijpelijk natuurlijk. Yvo staat een operatie te wachten. Ze vieren volgende week vakantie in Nederland. Voor Tineke en mij betekent dit dat we gaan proberen eerder naar huis terug te gaan. Zoals eerder geschreven is het huis voor twee mensen veel te groot. Daar is dus niks aan. Betekent ook dat we weer gaan sparen voor nog een keer Florida met de hele bups. Voor over twee jaar of zo. :-)

Voor nu is het even genoeg. Tot de volgende keer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten