zaterdag 8 juni 2013

Voorpret in Nijmegen

Dit weekend is de hele bubs in Nijmegen. Al sinds vrijdag. Femke en Suus zijn naar de Toppers in de Arena geweest als haremvrouwen uit 1000 en 1 nacht. Tineke heeft daarvoor bijna drie dagen achter de naaimachine gezeten. Da's lang, maar dan heb je wel wat. Tijn, Puck en Roos waren daarom vroeg in de middag al bij hun oma. Yvo kwam tegen half negen in de avond en Daan is met de haremdames meegereden. Die waren rond half een in de nacht thuis. Uiteraard wordt er over de aanstaande vakantie gesproken. We hebben er allemaal ongelooflijk veel zin in, dat is wel duidelijk.
Ik heb Tijn gisterochtend achter de laptop gezet met een joetjoep filmpje van Shamu, de grote orca in Seaworld. Dat filmpje duurde ongeveer een half uur en we hebben Tijn dan ook niet gehoord of gezien. Hij vond het allemaal prachtig en geweldig. Verder huppelen natuurlijk ook de kleine meiden rond. Puck en Roos. Nou is Roos natuurlijk nog wat te jong om alles ten volle te beseffen, maar ze is erg lief, lacht veel en doet overal gezellig aan mee. Haar maakt het waarschijnlijk nog niet zo veel uit. Met wat muziek en leuke Disney figuren kom je een heel eind. Bij Puck merk je wel dat ze wel nadenkt over dingen. Ze heeft echt wel een idee van Disney en zo. Assepoester, Doornroosje, Sneeuwitje en Minnie Mouse zijn haar natuurlijk niet vreemd. Dat we daarheen gaan vindt ze in ieder geval spannend. Het Magic Kingdom staat dus zeker op het programma, net als Kennedy Space Centre overigens, voor Tijn.
Ik had al geschreven dat iedereen vanuit de uitvalsbasis in Egrit Street helemaal de eigen gang kan gaan. Dat is het allerhandigst. Als we allemaal samen dingen willen doen dan is dat superleuk, maar als je eens iets anders hebt gepland of juist helemaal niets, dan even goede vrienden. Zo willen Tineke en ik zeker naar de Golf van Mexico, da's linksaf als je het  kaartje van Florida op de voorpagina bekijkt. Wij zijn daar in 2009 ook al eens heen gereden en het is daar erg relaxed en tamelijk rustig. Suus heeft aangegeven daar niet zo heel veel zin in te hebben en van Femke weten we het nog niet. Zo zal ieder ongetwijfeld zijn ding gaan doen, zoals het hoort.
Tineke en ik hadden besloten om het weekend voordat we vertrekken onze bagage te pakken en de boel thuis nog eens op te ruimen. Daar hebben we dan precies 1 dag voor want Tijn en Puck vieren hun verjaardag gezamenlijk op 8 juni. Uiteraard zijn opa en oma ook uitgenodigd en even uiteraard zullen opa en oma afreizen aar het verre Middelburg.
Dit was het dan weer, tot de volgende keer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten